Ādas mēbeļu kopšana
Vienkārši mājas paņēmieni, kas uztur ādas mēbeles mūžīgi skaistas!

ĀDAS MĒBELESNAHKMÖÖBEL

Ādas mēbeles piešķir greznību jebkuram interjeram, un, izmantojot pareizās kopšanas metodes, tās saglabā savu skaistumu gadiem ilgi. Taču kā rūpēties par savām ādas dīvāniem un krēsliem, lai tie paliktu mīksti, tīri un vilinoši? Šeit ir daži vienkārši mājas paņēmieni, kas palīdzēs kopēt ādas mēbeles kā profesionālim.


1. Regulāra tīrīšana ar putekļsūcēju 


Sāciet ar putekļsūcēju. Izmantojiet mīkstu birstes uzgali, lai izsūktu putekļus un netīrumus no mēbeļu virsmām un plaisām. Tas ir maigs un efektīvs veids, kā novērst netīrumu piestiprināšanos pie ādas.

Odoo • Text and Image

2. Tīrīšana ar mitru drānu


Pēc putekļu noņemšanas regulāri noslaukiet mēbeles ar mitru drānu. Izvairieties no pārmērīga ūdens – āda ir kā āda, tai nepatīk pārmērīgs mitrums. Izmantojiet tīru, mīkstu un nedaudz mitru drānu, lai noņemtu traipus vai netīrumus no virsmas.

Odoo • Text and Image

3. Mājās gatavots tīrīšanas līdzeklis

Sajauciet maigu mājās gatavotu tīrīšanas šķīdumu: dažas pilienus mazgāšanas līdzekļa sajaukt ar siltu ūdeni. Iemērciet drānu šķīdumā, izspiediet to kārtīgi un maigi noslaukiet mēbeļu virsmas. Noskalojiet drānu, lai noņemtu mazgāšanas līdzekļa atlikumus.

Odoo • Text and Image

4. Mitrināšana un aizsardzība

Pēc tīrīšanas ir svarīgi ādu mitrināt. Lietojiet tam īpašu ādas kopšanas līdzekli vai pagatavojiet maisījumu paši: sajauciet dažas pilienus dabīgās eļļas (piemēram, jojobas vai kokosriekstu eļļas) ar ūdeni. Uzklājiet maisījumu ar mīkstu drānu vai sūkli, lai novērstu ādas izžūšanu un plaisāšanu.

Odoo • Text and Image

5. Ātra reakcija uz netīrumiem


Ja kaut kas netīšām nokļūst uz mēbelēm, rīkojieties ātri. Tīriet vielu nekavējoties, lai tā neuzsūktos ādā. Maigi piespiediet, neberziet, lai izvairītos no traipa izplatīšanās.

Odoo • Text and Image

6. Izvairieties no tiešas saules gaismas un apkures iekārtu pārmērīgas tuvības

Āda ir jutīgs materiāls, kas var izbalēt saules gaismā vai izžūt un plaisāt pie sildīšanas ierīcēm. Novietojiet savas ādas mēbeles tā, lai tās būtu aizsargātas no tiešas saules gaismas un pārmērīga karstuma.

Odoo • Text and Image

Izmantojot šīs vienkāršās, bet efektīvās mājas kopšanas metodes, jūs saglabāsit savu ādas mēbeļu skaistumu un komfortu ilgu laiku. Atcerieties, ka regulāra kopšana un maiga apstrāde ir atslēga, kas nodrošina, ka jūsu ādas mēbeles paliek mūžīgi stilīgas un aicinošas!

7 padomi mēbeļu krāsošanai
Vienkāršs veids, kā piešķirt mājām jaunu izskatu